Neatatv club
Image default
Recreation / Motorcycles

Rijopleiding Leidschendam

 

Slaag voor je autorijbewijs of je motorrijbewijs, Gul Rijopleidingen in Leidschendam biedt jou die mogelijkheid. Door een van onze goedkope lespakketten af te nemen leer je op jouw eigen tempo autorijden of motorrijden. Je kan rijlessen nemen van 60, 90 of 120 minuten. Zo bepaal jij hoe snel je door de rijcursus heen gaat en kun je deze rijopleiding combineren met jouw andere bezigheden.

Bij Gul Rijopleidingen te Leidschendam kun je kiezen uit het leren rijden op een motor, in een auto of met een automaat. In dit laatste geval kun je enkel kiezen voor een personenauto waarbij je in dat geval nooit meer hoeft te schakelen. Een automatisch systeem neemt de schakelbak van jou over. Wil je ook snel jouw rijbewijs A of B behalen in Leidschendam? Schrijf je dan meteen in bij onze rijschool.

Goede rijschool in Leidschendam

Een goede rijschool in Leidschendam moet voldoen aan hoge eisen. Gul Rijopleidingen kan die eisen waar maken. We hebben namelijk een waterdichte leermethode om effectief en snel te leren autorijden. We zorgen ervoor dat je helemaal gereed bent op het moment dat je jouw theorie examen moet halen. Je kan daarvoor een tussentoets doen. Daarna weet je exact of je genoeg weet om direct te slagen of wat je nog moet leren om in een ruk door het ‘echte’ examen heen te komen. Ook voor het praktijkexamen geeft Gul Rijopleidingen voor Leidschendam de benodigde ondersteuning om feilloos je papiertje te behalen.

Eigen lesmethode

Naast de hoge kwaliteit lesmethode die we je te bieden hebben, heeft Gul Rijopleidingen Leidschendam daarnaast een eigen manier van rijles geven. Je kan namelijk auto- en motorrijlessen volgen op ons eigen parkour. De eerste stappen zetten vergt moed en concentratie. In deze veilige leeromgeving is het mogelijk om snel door de eerste rijlessen heen te komen. Meld je om deze reden gelijk aan bij Gul Rijopleidingen te Leidschendam.

Volg je jouw rijlessen liever bij de rijschool van Wassenaar? Ga dan naar Rijschool Uniek! 

https://www.gulrijopleidingen.nl/