Neatatv club
Image default
Recreation / Motorcycles

Private lease

Een private lease is voor iedereen. Of u nu een auto zoekt voor het hele gezin of een auto met een professionele uitstraling voor het werk. Bij Xleasy vind u altijd de auto die voldoet aan al uw eisen en wensen. Voor een vaste prijs per maand kunt u zoveel rijden als u maar wilt met uw private lease auto

Vaste lasten inbegrepen

Wanneer u een auto aanschaft, komt u naast het aankoopbedrag nog voor veel andere vaste kostenposten te staan. Kosten zoals; verzekeringen, belastingen, reparatiekosten en meer. Deze kosten zijn bij een private lease inbegrepen. U betaalt een vast bedrag per maand voor de auto en bent nergens extra geld aan kwijt. 

Duidelijk aanbod

Xleasy heeft niet alleen een ruim aanbod, ook een duidelijk aanbod. De auto’s worden duidelijk beschreven en zijn voorzien van alle nodige specificaties. U kunt op deze manier eenvoudig een keuze maken. U geniet van een bijzonder ruim aanbod aan modellen, soorten, kleuren en merken.  Wilt u een offerte aanvragen voor een private lease, meer informatie over uw persoonlijke vragen stellen? Neem dan via de website of telefonisch contact op met Xleasy. U wordt altijd vriendelijk en professioneel te woord gestaan en geholpen met al uw vragen.