Neatatv club
Image default
Recreation / Motorcycles

Private lease voordeliger dan zelf kopen?

Twijfelen tussen leasen en kopen

Veel mensen twijfelen tussen het zelf aanschaffen van een auto of private lease. Dat is begrijpelijk want het gaat over veel geld. Een van de belangrijkste vragen is dan of private lease echt kostenvoordelen biedt ten opzichte van zelf aanschaffen van een auto. Bij XLEasy zijn we ervan overtuigd dat private lease goedkoper is dan zelf aanschaffen. Hoe dat kan?

De voordelen van particuliere lease bij XLEasy

Een leasemaatschappij zoals XLEasy heeft voordelen die een particulier niet heeft.

  • Een belangrijke factor daarbij is de schaalgrootte. XLEasy koopt per jaar honderden auto’s voor onze klanten. Deze auto’s betrekken we direct van de importeur. Dat doen we met korting op de aanschafprijs, want door de grote aantallen hebben we meer inkoopkracht dan wanneer u zelf bij de dealer naar binnen loopt. Niet alleen kunnen we een gunstigere prijs bedingen, we omzeilen ook de dealer, waardoor de marge die deze nodig heeft, wordt omzeild.
  • Door de inkoopkracht kunnen we ook betere deals maken met verzekeraars. Sterker nog, vanwege de omvang van het wagenpark draag XLEasy een deel van de verzekering zelf.
  • Tenslotte hebben we als bedrijf betere mogelijkheden om auto’s die uit de lease komen door te verkopen. Daardoor krijgen we in het algemeen een betere prijs dan u zou krijgen als u uw auto als tweedehands te koop zet. 

Door deze voordelen is private lease bij XLEasy goedkoper dan zelf een auto aanschaffen.

Zuinig op uw nieuwe auto? Kies voor private lease bij XLEasy

U ziet dus dat privé lease voordeliger is dan zelf aanschaffen. Ga dus snel naar de website van XLEasy en bekijk uw mogelijkheden.