Neatatv club
Image default
Recreation / Motorcycles

Nieuw bij Polderscooter: de elektrische scooters van NIU

Elektrische scooters wordt steeds populairder. En dat is niet voor niets, want elektrisch rijden heeft veel voordelen. Bijvoorbeeld nooit meer tanken. Eenvoudig thuis de stekker in het stopcontact steken, wachten tot de accu is opgeladen en rijden maar. Bovendien zijn elektrische scooters door de slimme techniek extreem zuinig, onderhoudsarm en zeer betrouwbaar. Bij Polderscooter hebben ze een uitgebreid assortiment elektrische scooters. Nieuw in dit assortiment zijn de scooters van NIU, de elektrische scooters die zijn ontworpen voor gebruik in de stad.

De elektrische scooters van NIU

De elektrische scooters van NIU zijn de ideale scooters voor in de stad. Bij deze scooters kun je kiezen uit drie modellen: een sportvariant, een dynamische variant en een economische variant. De NIU-scooter wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materialen er wordt gebruik gemaakt van de beste technologie voor veiligheid en duurzaamheid. Ga eens langs bij Polderscooter om een proefrit te maken. Mocht de NIU tegenvallen dan hebben zij nog veel meer scooters staan in hun grote showroom. 

De NIU N1S

De NIU N-Series gebruikt de modernste lithium-ion accu pakketten met een garantie van twee jaar. Door het gewicht van slechts 10 kg kan je deze accu makkelijk meenemen om op te laden op kantoor of thuis. Het 29 aH accupakket is binnen zes uur volledig opgeladen en levert een bereik van 50-70 km.

Door NIU is samengewerkt met BOSCH motor om een ultra-efficiënte en slimme motor voor de toekomstige e-scooters te bouwen. De kern van deze samenwerking bestaat uit het door NIU ontwikkeld “Field-Oriented Control” systeem, dat speciaal ontwikkeld is voor de 1500W BOSCH motor om het energieverbruik te optimaliseren. De door FOC geoptimaliseerde motor is gekoppeld aan een EBS tweevoudig remsysteem om vermogen terug in het systeem te brengen. Met andere woorden: wanneer je afremt, wordt de accu opgeladen.

Real-time intelligentie met de NIU-app

Met de NIU-app kun je de status van je NIU N1S in real-time bekijken. Eén van de functies is de anti-diefstal traceerfunctie waarmee je jouw scooter in de gaten kunt houden. Daarnaast kun je in een oogwenk zien hoeveel accucapaciteit er over is, de recente ritten bekijken of informatie krijgen over mogelijke defecten van de scooter. En natuurlijk kun je de gebruikershandleiding raadplegen.