Neatatv club
Image default
Recreation / Motorcycles

Mat zwarte vespa scooter

Vespa zet de toon wat betreft hoogwaardige scooters met een retro design. De kleuren van de Vespa scooters zijn ook altijd mooi en opvallend. Toch worden zwarte Vespa scooters niet in alle kleuren geleverd die je misschien zou wensen. Dan zijn er twee oplossingen; de Vespa scooter overspuiten of naar een ander merk kijken. Dat zijn beide ingrijpende beslissingen als je uitkeek naar een Vespa in de originele lak. Toch is deze keuze niet zo ingrijpend als je wellicht zult vermoeden. Je kunt een mat zwarte Vespa kopen met een niet permanente laklaag of je kiest voor een speciale Piaggio scooter. Daarmee haal je dezelfde kwaliteit in huis want Piaggio is de fabrikant die ook de Vespa scooters maakt!

 

Mat Zwarte Vespa Sprint

De Vespa Sprint Custom is een uitvoering die vanuit Vespa wordt geleverd in de standaard kleur maar vakkundig wordt overgespoten met een mat zwarte kleur. Je kunt overigens ook kiezen voor mat blauw en mat leger groen. De mat zwarte Vespa Sprint wordt gespoten met de Drip-Dip techniek. De lak is gemaakt van een soort vloeibaar rubber en komt als een handschoen over de originele lak te liggen. Zo kun je rijden op een unieke mat zwarte Vespa Sprint, een ware blikvanger op de weg! Als je bent uitgekeken op deze kleur kun je de lak weer verwijderen waarop de originele kleur weer terug zal komen zonder beschadigingen. Sterker nog, de Drip-Dip lak beschermd de Vespa lak.

 

Piaggio Zip Special

Piaggio is de uitvinder van het merk Vespa. Sinds 1946 maakt Piaggio de beroemde Vespa scooter. Daarnaast leveren ze ook middenbudget scooters onder hun eigen naam. De kwaliteit is zoals je die gewend bent, maar het ontwerp en constructie is wat anders waarmee je voor een schappelijke prijs een prachtige scooter in huis haalt. En in tegenstelling tot een mat zwarte Vespa is de Piaggio Zip Special direct in mat zwart te leveren. Dit is geen nieuwe laag maar origineel mat zwart vanuit de fabriek.

 

Nu heb je dus twee keuzes als je op zoek bent naar een goede, mat zwarte scooter. De zwarte Vespa Sprint met Drip-Dip en de mat zwarte Piaggio Zip Special.