Neatatv club
Image default
Recreation / Motorcycles

Laadpaal elektrische auto

Tijd voor een nieuwe elektrische auto? Je bent er al over uit, je wilt gaan voor de Nissan Leaf. Je hebt een tijd getwijfeld over verschillende elektrische auto’s. Elk groot auto merk heeft namelijk wel een elektrische variant. Zo heeft BMW onder andere de”i” versies en Audi de A3 sportback e-tron. Goed, je hebt gekozen voor de mooie Nissan Leaf. Daar hoort natuurlijk een laadpaal elektrische auto bij.

Ga voor de elektrische laadpaal met de juiste specificaties

Een elektrische laadpaal kiezen voor je auto hoeft niet zo moeilijk te zijn. Er zijn divserse aanbieders van laadpalen die je graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Voordat je de laadpaal aanschaft is het belangrijk om aan een adviseur te vermelden waar je de laadpaal voor gaat gebruiken. Is de laadpaal voor op het werk of thuis? En willen meerdere mensen (op het zelfde moment) gebruik maken van de elektrische laadpaal? Indien meerdere mensen gebruik maken van jouw elektrische laadpaal, kan je misschien beter gaan voor een oplaadpunt met twee contactdozen. 

Een laadpaal adviseur vinden

Een gesprek aangaan met een adviseur? Online heb je jouw adviseur zo gevonden. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is even Googlen. Heel veel succes!

http://reithpower.nl/laadpaal/elektrische-auto/