Kies voor onderhoud bij een RDW-erkend autobedrijf in Heteren

Een auto is een kostbaar bezit 

Naast de woning is uw auto een van de kostbaarste materiële bezittingen die u heeft. Reden genoeg dus om zuinig te zijn op uw wagen. En er alles aan te doen om de auto in een zo goed mogelijke staat te houden. Auto’s zijn namelijk voor de gemiddelde Nederlander een flinke investering en verdienen dan ook het beste onderhoud. Kies daarom voor een goede en betrouwbare garage, die RDW-erkend is. In Heteren en omgeving kunt u hiervoor terecht bij het goed bekendstaande autobedrijf in Heteren, namelijk Rafi Auto’s.  Waarmee een goed autobedrijf in Heteren zich onderscheidt van andere garages 

Een goed autobedrijf in Heteren kenmerkt zich niet alleen door de RDW- erkenning. Veel garages hebben dit belangrijke keurmerk. Het RDW-certificaat houdt in dat de monteurs gediplomeerd zijn en de garage de wetgeving op het gebied van auto-onderhoud naleeft. Maar een goed autobedrijf in Heteren biedt naast de RDW-registratie nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan de volgende service van uw autobedrijf in Heteren: 

  • Wilt u een tweedehandse auto kopen, dan kan dat uiteraard veilig en voordelig via uw garagebedrijf in Heteren.
  • Een ervaren garage weet hoe onderhoud van auto’s aangepakt moet worden, ongeacht het merk auto en de leeftijd van uw voertuig.
  • Een service op maat, waarbij altijd in overleg met de klant getracht wordt om het beste en meest voordelige resultaat te bereiken.

Kies voor een betrouwbare autogarage bij u in de buurt 

Niets is er prettiger dan een goede autobedrijf in Heteren, bij u in de buurt. De lijntjes zijn dan kort en al er iets met uw auto aan de hand is, wordt u snel en efficiënt geholpen. Kom een keer langs bij Rafi Auto’s voor een vrijblijvende kennismaking.

Back to Top