Neatatv club
Image default
Recreation / Motorcycles

Kan je motor kleding online kopen?

Het type motor speelt een rol in motorkleding voor mannen, vrouwen en kinderen. De keuze is afhankelijk van of de rijder sportief, toeristisch of off-road is. Natuurlijk zijn ook het materiaal, de afwerking, de maat van de jurk en de stijl belangrijke criteria. Niet iedereen weet hoe groot de keuze aan motor- en beschermende kleding is. De beschermende kleding voor motorrijders komt overeen met de laatste ontwikkelingen. Zelfs als het regent, betekent de beschermende kleding zoals regenpak, regenjas en regenbroek niet dat je het zonder je motor hoeft te doen. Met de juiste overkleding voor fietsers staat niets het plezier en de veiligheid in de weg.

De juiste motorkleding is een doorslaggevende factor voor een goed en veilig rijgevoel op de motorfiets. Online vindt je een grote selectie motorkleding. Om je te helpen beslissen welke motorkleding geschikt is voor jou, presenteren we je de verschillende keuzes op weg naar je perfecte motorkleding.

Motorkleding kopen is bovenal een belangrijk veiligheidsaspect bij het rijden op een motorfiets, daarnaast moet motorkleding er ook goed uitzien en bescherming bieden tegen weer en wind. Het kan worden onderverdeeld in een motorjack en motorbroek, daarnaast maken we een scheiding tussen motorkleding van textiel en motorkleding van leer, om meer overzicht te krijgen in het grote assortiment.

Textiel motorkleding kopen – het draait allemaal om veelzijdigheid

Textiel motorkleding is er in een grote variëteit te vinden. Afhankelijk van het seizoen worden speciale motorjassen, broeken en motorcombinaties aangeboden. Kleding met moderne klimaatmembraanapparatuur (Gore-Tex, SympaTex) is bijzonder populair. Wind- en weerbescherming en ademend vermogen zijn hierbij de doorslaggevende factoren. Veiligheid en bescherming worden geboden door zeer slijtvaste kunststofvezels en beschermers op de valposities.

Leren kleding kopen – klassiek of modern

Liefhebbers van motorkleding van leer waarderen vooral het feit dat de jassen en broeken zich in de loop der tijd steeds meer aanpassen aan de drager. Zo wordt elk stuk een volledig persoonlijk uniek exemplaar. Bovendien spreekt de bekende hoge slijtvastheid van robuust kangoeroe-, buffel- en rundleder (dikte vanaf 1 mm) en de bijbehorende veiligheid voor lederen kleding. Zeer hoogwaardige, moderne motorkleding maakt gebruik van waterafstotend leer, dat beschermt tegen vocht en toch ademend is.

Bijpassende motorkleding goedkoop online te kopen

Motorkleding is al lange tijd niet meer direct te onderscheiden van gewone kleding wat betreft mode. Zo zijn er bijvoorbeeld Kevlar jeans, hoodies en houthakkershemden met beschermers verkrijgbaar. Hetzelfde geldt voor jassen die een onuitwisbare indruk achterlaten en geschikt zijn voor dagelijks gebruik en waarmee je een fashion statement kunt maken op de motor en tegelijkertijd goed beschermd bent. De combinatie van materialen maakt het mogelijk dat de kleding niet meer dik hoeft te zijn om de nodige veiligheid te bieden. Dankzij de vrouwelijke modellen en de verschillende kleuren in de motorkleding van vrouwen hoeven vrouwen ook niet met lege handen te gaan.

Kleding kopen- Wat is het voordeel?

De motorkleding omvat niet alleen bescherming tegen verwondingen, maar ook algemene hygiënische aspecten, vandaar dat ook functioneel ondergoed, stormkappen, sokken, gelaatsmaskers, beschermers, shirts en nekwarmers in het assortiment zijn opgenomen.