Neatatv club
Image default
Recreation / Motorcycles

Een nieuwe Mercedes-Benz CLA200?

We weten inmiddels dat Mercedes meer produceert dan alleen ouwe lullen bakken. Ze zijn de laatste jaren steeds meer sportievere auto’s gaan produceren. Deze sportieve auto’s zijn ook in verschillende prijsklassen te koop. We zagen namelijk in het verleden dat Mercedes eigenlijk alleen maar dure types maakte. Tegenwoordig maakt Mercedes nog geen goedkope auto’s, maar deze zijn namelijk een stuk goedkoper dan voorheen. Ook zijn de auto’s sportiever gaan ogen, maar ook onder de motorkap hebben de auto’s van Mercedes een metamorfose ondergaan. De auto’s hebben met minder cilinderinhoud, meer Pk’s gekregen. Het is daarom ook heel erg belangrijk dat je hier goed naar kijkt. Steeds meer auto’s van Mercedes beginnen bij 116 PK! Dit is natuurlijk al vrij veel voor een Mercedes.

Wat is nou het populairste model van Mercedes in de laatste 20 jaar?

In de laatste 20 jaar heeft Mercedes natuurlijk heel wat modellen op de markt gebracht. Een van deze modellen die de laatste 3 jaar zo goed heeft verkocht is de Mercedes CLA. Het is namelijk een sportieve auto die veel weg heeft van een A klassen en een C klasse. Het is namelijk een stukje mengsel van de 2 beste auto’s. We zien namelijk dat dit model erg aan het aanslaan is, of nog sterk aan het aanslaan is.

Wat zijn de kosten van een Mercedes CLA?

De kosten van een Mercedes CLA kunnen erg variëren van elkaar. Je kunt een nieuwe CLA kopen vanaf een bedrag rond de 35.000 euro. Dit is de kaalste uitvoering. Tevens kun je hier ook wel het driedubbele aan kwijt. Doe er een mooi pakket op met een sportmotor, dan ben je het namelijk al gauw kwijt.

Indien je hier niet zoveel geld aan kwijt wilt, dan kun je hier natuurlijk ook een occasion van aanschaffen. Hier betaal je dan een stuk minder voor. Ook is het erg prettig als je hier snel over kunt schakelen met een garage. Hierbij de link naar een occasion garage in Enschede.

https://www.baantwente.nl/occasions-twente