Neatatv club
Image default
Recreation / Motorcycles

Dozen, dozen en nog veel meer dozen!

Zoals je wel in de titel kan lezen, had ik een paar dozen nodig voor het verhuizen van bepaalde spullen. Ik ben echt naar alle bouwmarkten geweest die er zijn in de omgeving van mijn huis en ik kon gewoon geen beschikbare verhuisdozen meer vinden. Zelfs vrienden van mij hadden geen dozen waar ik mijn spullen in kon doen voor mijn verhuizing. Dus ben ik op het internet gaan kijken voor dozen. Want tegenwoordig kun je echt alles vinden via het internet!

Veel aanbod, zelfs herbruikbare dozen

Al snel kwam ik via Google op een website waar ze meer dan genoeg verschillende soorten en maten dozen hadden, Dozenhal. Zij zijn een van de grootste aanbieders als het ging om dozen en dat was te merken. Ze hebben een handige zoekfunctie op de website om specifieke dozen te vinden en daar heb ik echt al mijn formaten kunnen vinden! Wat voor mij ook ideaal was, was dat ik kon kiezen of bepaalde dozen tweedehands dozen mochten zijn. Dan was je veel goedkoper uit en hielp je het milieu en de bomen een beetje. Dit vond ik een goed idee en initiatief van Dozenhal dus heb die geselecteerd. Nadat ik deze offerte had aangevraagd, kreeg ik binnen een paar minuten tijd een mailtje dat deze was bevestigd en dat ze aan de slag zouden gaan.

Goede service van Dozenhal

Ik had mijn bestelling voor 12 uur ‘s middags geplaatst bij Dozenhal. Dit betekende dat ik de bestelling de volgende dag al voor mijn deur zou hebben. Ik had hier zelf geen rekening mee gehouden en vond dit top service van Dozenhal. Bovendien waren de bezorgers ook op de tijd aangekomen die ze hadden aangegeven. De tweedehands dozen waren ook prima te gebruiken en ik heb echt veel gehad aan Dozenhal!

Bezoek de website

Wilt u meer weten over alle producten en diensten die Dozenhal aanbiedt? Dan bent u bij www.dozenhal.nl aan het juiste adres! Daar leest u meer over het bedrijf zelf en wat zij u, als klant, te bieden hebben aan producten en diensten.