Neatatv club
Image default
Recreation / Motorcycles

Animatie laten maken bij Donker Media

Animatie laten maken bij Donker Media

De arbeidsmarkt en het hele bedrijfsleven zit tegenwoordig echt vol met bedrijven die op willen vallen. Dit is natuurlijk helemaal super, maar veel bedrijven lukt het niet om dit doel nu echt te bereiken. Het is dan ook belangrijk dat je wel een beetje modern te werk gaat, je moet tenslotte iets unieks hebben als bedrijf zijnde. Door te kiezen voor het laten maken van een animatie kan je echt de kijker bereiken. Een animatie zorgt er namelijk voor dat je een super leuk filmpje hebt voor de consument, op die manier heb je iets leuks. Dit zorgt er weer voor dat de focus bij het filmpje hoog ligt.

Een animatie is eigenlijk een vorm van een tekenfilm. Er zit echter wel een groot verschil tussen een normaal filmpje en een video voor een bedrijf. Bij een tekenfilmpje is het doel alleen maar lachen en amuseren. Bij de animatie zit er echt een doel achter, dit is het overbrengen van een bepaalde boodschap aan de klant die je wilt bereiken. Door middel van de sketch zal de kijker op een leuke manier de boodschap over krijgen van het bedrijf.  Het is dan ook echt zo dat veel bedrijven hier tegenwoordig gebruik van maken, op deze manier worden meer mensen bereikt.

Daarnaast is het zo dat de klant met veel meer aandacht naar een video aan het kijken is. De normale video’s die je ziet zijn niet bepaald leuk, mensen zijn dan ook al snel verveelt. Als je kiest voor een animatie heb je net even iets anders, op deze manier zit de kijker echt op het puntje van zijn stoel. Dit zorgt er weer voor dat de boodschap die je over wilt brengen echt goed over zal komen op de kijker, zo weet je in ieder geval zeker dat het helemaal gelukt is. En het is natuurlijk gewoon veel leuker dan de normale video’s op tv, je hebt tenminste iets wat echt zal amuseren. Daarnaast is het ook nog eens veel goedkoper dan de standaard video.

We hebben de voordelen gehad, maar wat is nu eigenlijk de werkwijze achter het laten maken van de animatie. Het is belangrijk om te beginnen met de eerste stap, dit is het schrijven van het scipt. Door alle info op een rijtje te zetten krijg je erg makkelijk een overzicht van de dingen die je graag terug wilt zien. Zo hoef je niet elke keer weer om aanpassingen te vragen, dit bespaart natuurlijk weer tijd tijdens het project. Wanneer je deze stappen gehad hebt zal er een storyboard komen. Een tekening is natuurlijk altijd stilstaand, de volgende stap die genomen zal worden is het daadwerkelijk gaan maken van jouw video. Hierbij zullen ze dus altijd rekening houden met het idee dat je in je hoofd hebt zitten. Als dit allemaal af is dan zal er een voice geplaats moeten worden bij de video. Deze stem zal over de video komen, op die manier kun je het persoonlijk maken. Zo moet de stem natuurlijk aansluiten bij jouw doelgroep, de leeftijd van e persoon speelt dus een belangrijke rol.

Het is dus altijd een goed idee om eens een animatie te laten maken. Ook is het zo dat je de animatie gewoon voor interne boodschappen kunt gebruiken, je zit dus echt niet vast aan een of andere verlichte reclame. Je kunt altijd eens langsgaan bij een studio, zij kunnen dan kijken wat ze voor je kunne betekenen!

https://donkermedia.nl/animatie-laten-maken/

Related Posts

Ga je voor een oud of nieuw model?

Kan je motor kleding online kopen?

Toe aan nieuwe tuinverlichting?