Neatatv club
Image default
Recreation

20ft container: wat wil je nog meer?

Als bedrijf zijnde heb je vaak wel opslagcontainers nodig. Hierin kan je van alles kwijt met de zekerheid dat je spullen heel blijven. Waarom is een 20ft container geschikt zou je denken? De 20ft container is een grote opslagcontainer die bijvoorbeeld vaak wordt gebruikt voor pallets. Een meest gestelde vraag is: hoeveel pallets passen er in een 20ft container? Het antwoord is 9 tot 10 pallets. Deze 20ft containers zijn allemaal te vinden bij Zelfbouwcontainer. Hier zijn allemaal demontabele containers te koop. Dit houdt in dat al deze opslagcontainers makkelijk uit elkaar te halen zijn. Een voordeel hiervan is dat er minder transportkosten zijn, aangezien dit achterop een aanhanger kan.

20ft klinkt groot 

Er zijn verschillende vormen en maten als het om containers gaat. Zo kan je een kleine opslagcontainer aanschaffen, maar ook een grote zoals een 20ft container. Een 20ft container kan heel onduidelijk klinken, daarom als het over een 20ft gaat, moet je denken aan ongeveer 33,2 m3. Nog steeds onduidelijk? Om specifieker te zijn: 5,9×2,35×2,7. Natuurlijk zijn er dus ook andere containers aanwezig die kleiner zijn. Mocht een 20ft container toch nog te klein zijn, kan er altijd nog contact opgenomen worden om naar de mogelijkheden te kijken.

20ft container zonder vergunning 

U leest het goed. De snelbouw containers zijn allemaal vergunning vrij. Dus mocht u dit op uw eigen terrein willen zetten, dan kan dit zonder vergunning. Als de container buiten uw eigen terrein gezet gaat worden, is het handig om eerst te kijken of dit wel toegestaan is. Natuurlijk is Zelfnouwcontainer hier niet verantwoordelijk voor. Dus mocht u het niet zeker weten, neem dan contact op met uw gemeente en wellicht met Zelfbouwcontainer.

Waar wordt de 20ft container allemaal voor gebruikt? 

Uiteraard wordt de 20ft container gebruikt in het verschepen van vele soorten materialen, van Ipads tot fietsen en van plastic flessen tot tv’s. 20ft containers worden zo vaak gebruikt in de scheepvaart omdat het erg grote containers zijn. Misschien vraagt u zich wel af “een 20ft container hoeveel m3 kan daarin”. Het antwoord op uw vraag is 33,2 m3.  Dit is een zeer groot volume, hierin kan genoeg worden opgeslagen. Buiten de scheepvaart wordt de 20ft container ook gebruikt om in tuinen te zetten als opslag locatie. De container krijgt een gehele make over zodat het een mooie opslag kan zijn voor in de tuin. Zoals eerder vermeld kan de klant de container zelf samenstellen. Van raam tot deur en de kleur kunnen allemaal door de klant samengesteld worden. Ook kan de container worden gebruikt voor andere doeleinden zoals het maken van werkplekken tot het gebruiken op bouwplaatsen. Ze fungeren perfect tegen vrijwel alle weersomstandigheden. Hierdoor is de 20ft container de ultieme optie om uw spullen in op te slaan, ze zullen altijd veilig, schoon en droog in de 20ft container blijven. En uiteraard ook de ideale optie om tijdens het bouwen je even terug te trekken in de opgeruimde container met daar al het gereedschap en het meegebrachte voedsel.

20ft container, voor alle soorten opslag.

Een 20ft container is de grootste zeecontainer in de omloop. Deze 20ft container is de grotere variant van de 10ft container. Voor uw inbeelding zijn de 20ft container afmetingen: lengte 6,06 m,

Breedte 2,44 m en de hoogte is 2,59 m. Dit is een stuk groter dan het gemiddelde tuinhuis. Een 20ft container kan voor veel doelen worden ingezet, denk aan opslag van tuinspullen, opslag van machines, opslag van uw auto of andere voertuigen of de opslag van bijvoorbeeld overige spullen als pallets. Maar hoeveel pallets passen er dan in een 20ft container? Er passen ongeveer 20 tot 21 pallets in een 20ft container. Dit zijn meer dan in welke container dan ook. De 20ft container kan op meerdere manieren worden ingedeeld, er kunnen op meerdere plekken ramen ingezet worden. Deze kunnen op meerdere plekken in de 20ft container worden gemonteerd. Ook kunnen er op de lange en de korte zijde deuren in de container worden gemonteerd. Dit kunnen enkele of dubbele deuren zijn. Dubbele deuren zijn natuurlijk erg handig als u een voertuig kwijt wilt in de 20ft container.

Klaar voor een 20ft container? 

Wilt u toch wat pallets kwijt en is een 20ft container goed genoeg? Dan kunt u gerust contact opnemen met Zelfbouwcontainer! Samen zullen ze met u nadenken! Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen. Zo kunt u mailen naar info@zelfbouwcontainer.nl , bellen naar 085 0685 590 of kom langs op de Warmoeziersweg 20 2661EH in Bergschenhoek. U krijgt gegarandeerd bij ons de laagste prijsgarantie op elke zee -en opslagcontainer!